Jouw

ideale kavel

in een

unieke omgeving

Park15 scenes beschikbare kavels

Nog een aantal beschikbare werklocatiesJouw bedrijf midden in de natuur? Dat heeft Park15 Scenes te bieden. Het gaat om unieke werklocaties waar jouw droomlocatie kan worden gerealiseerd. Een door natuur omgeven onderneming geeft jou en je werknemers een rustige werkomgeving met als resultaat maximale productiviteit.


Neem een kijkje op de pagina of neem direct contact met ons op voor verdere informatie of vragen.

Unieke werklandschappen op Park15 Scenes


Park15 Scenes biedt een beperkt aantal beschikbare werklocaties waar jouw onderneming gevestigd kan worden. De werklandschappen van Park15 Scenes zorgen voor de perfecte combinatie tussen werk en natuur. Er zijn vijf unieke werklandschappen beschikbaar. Hieronder vind je een aantal kavelontwerpen van de werklandschappen.

Werklandschappen omringd door natuur


Hieronder vind je een impressie van de werklandschappen op Park15 Scenes. De unieke werklocaties bevinden zich in een groene omgeving nabij Park15 Logistics. De onderstaande fotocollectie laat zien dat de werklandschappen van Park15 Scenes gelegen zijn op haast idyllische locaties waar inspiratie en sereniteit in overvloed is. Bekijk hier de impressiepagina.